(s) nya partitopp: en slarver och en fuskare

28 februari, 2009 at 20:40 (Åsikter, Politik)

Den socialdemokratiske riksdagsmannen Ibrahim Baylan har valts till ny partisekreterare (aftonbladet, expressen) för sitt moderparti. Han kommenterar sitt nya uppdrag på youtube där han berättar att hans främsta fokus är valarbetet. Dessutom har Mona Sahlin gett honom ett tydligt uppdrag, att arbeta för att sätta jobb och sysselsättningsökning först och främst.

Han må ha varit med och skapat en flumskola som skadat en hel generation studenter, men man kan undra hur han skall stärka arbetsmarknaden. Vill verkligen Mona Sahlin att han skall hjälpa till genom att gå på strippklubbar och därigenom stärka arbetsmarknaden för snygga flickor?

Eller skall han fortsätta att fuska med sina siffror på samma sätt som SSU Västerbotten gjorde under hans tid där, och vilket han visste om och godkände?

Men det är väl som Lotta Gröning skriver i sin blogg: ”märkliga turer kring detta partisekreterarval.”

Annonser

1 kommentar

  1. ostrogot said,

    Socialdemokraternas starkaste falang, partifinansiärerna LO, satte som villkor att om Mona Sahlin skulle få deras godkännande som partiordförande så skulle Marita Ulvskog vara hennes överrock. Nu har inte Mona Sahlin levererat och överrocken sparkas snett uppåt till ett välavlönat och bekymmersfritt jobb i EU. Efter att Håkan Juholt ett antal månader varit den utpekade nye partisekreteraren kommer helt plötsligt Ibrahim Baylan uppdykande som en Kasper ur lådan. Börjar (s) tvivla på att de bidragsberoende automatiskt röstar vänster eller m a o behöver (s) ytterligare förstärka sin image hos invandrarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: