Lyckas Wanja lura alla?

30 mars, 2009 at 01:46 (Politik)

Expressen rapporterar att Västsveriges LO-topp Hasse Andersson såg söndagens besked från LO-borgen som en befrielse. ”Nu har man alltså konstaterat att hon har blivit för bakom ljuset.”

Samtidigt levererar Urban Bäckström, vd för Svenskt Näringsliv, stark kritik mot LO:s utspel på presskonferensen. Han säger att ”Wanja går ut med siffror och summor som är skäl för utredning.”

I samma artikel finns ett uttalande från Göran Tunhammar, AMF Pensions styrelseordförande, där han säger att LO har rätt när de säger att hela styrelsen är överens om att kräva tillbaka pengar, men däremot så har LO kommit fram till en summa som är under utredning, en summa som varken AMF Pension eller Svenskt Näringsliv vill ställa sig bakom.

Frågan är hur många som, likt Hasse Andersson, går på den väldigt tydliga skuldbeläggningen som LO med Wanja Lundby Wedin i spetsen försökt sälja in, och hur alla dessa kommer reagera om kravet på återbetalning blir betydligt lägre än 20 miljoner kronor. Och om Aftonbladets rubrik ”Revansch för Wanja” blir någonting mer än en uppblåst ballong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: