Kvinnor, akta er för ointelligenta män. Män, faderskapstesta era barn.

3 mars, 2010 at 02:11 (Åsikter)

Otrogna män är ointelligenta. Eller har i alla fall lägre IQ än män som är trogna. Kanske är det därför det dröjt innan telefonapplikationer som automatiskt raderar sms efter en tid kommit ut på marknaden.

Att otrogna män är mindre intelligenta än deras trogna dito kan nog bero på att det varit en smart strategi överlevnadsmässigt tidigare, men i dagens samhälle skadar det ens avkomma mer än det potentiellt hjälper varvid de smarta hunnit anpassa sig medan de otrogna är kvar i ett föråldrat tänk.

Tyvärr står det ingenting om kvinnorna, men det kan vara för att man åtminstone i Sverige inte fick DNA-testa barn utan båda föräldrarnas medgivande. Om jag inte har fel så får man inte heller göra det nu, men numera är mannen inte hjälplös. Ett enkelt faderskapstest går att göra utan moderns vetskap, och om det visar att man inte är pappan så finns det anledning att börja bråka. Väl spenderade pengar, och när folk börjar använda det så lär data snart visa att otrogna kvinnor också är ointelligentare.

Tills dess får alla otrogna män leva med att de är dumma i huvudet. Och inte bara därför att de sviker sitt trohetslöfte till en kvinna…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: