Årets religiösa bestraffning för självmord är…

12 december, 2010 at 02:20 (Åsikter)

Nu har det kommit hit. Det urskiljningslösa våldet. En självmordsbombare lyckades visserligen bara spränga sig själv i luften, men det kunde ha fått katastrofala följder. Det handlar inte längre om attacker mot militärer, rebeller eller andra som valt att delta i krig utan nu har islamska grupperingar återigen riktat våldet mot oskyddade civila.

Än värre blir det när man får reda på varför. Tio minuter innan idioten sprängde sig själv så fick både TT och Säpo terrorvarningar. Sverige har nämligen begått två fruktansvärda brott.

1. Numera har folk rätt att dansa, sjunga och gå i skolan. Inte bara i Sverige utan även i Afghanistan. Det är fruktansvärt.

2. Lars Vilks ritade en teckning. Det var fel. Man får inte avbilda ”profeten” Muhammed och de som gör det bör dödas. Eftersom Sverige inte dödat Lars Vilks utan istället givit honom skydd under paroller som ”yttrandefrihet” så måste även vi dödas som de medskyldiga vi är.

Demokrati har aldrig varit självmordsbombares bästa gren.

Vad skall man säga. Vore han ensam så skulle man bara tycka synd om honom. Visserligen har han sprängt sig själv för det heliga kriget men till vilken nytta? Alltså, inte till vilken nytta som om han skadade någon utan för sig själv. Han har tagit sitt liv och bestraffas således i all evighet. Nu sitter han där uppe med 40 oskulder och inser att han blivit lurad. Det är inte snygga tjejer som hans vänner försökt påskina utan 40 andra manliga självmordsbombare som aldrig haft sex. Mysigt värre.

(Nu hävdar jag inte att homosexualitet är fel, jag har flera homosexuella vänner, men offrar man sitt liv för en religion som förbjuder homosexualitet så måste det vara ödets ironi att för alltid hamna i himlen med 40 manliga oskulder som evigt sällskap).

Nu är han troligtvis inte ensam. Inte om man utgår ifrån experter på området i alla fall. Därmed blir allting betydligt mer skrämmande. Kanske hade polisen rätt tidigare, även om man grep fel personer. Och vilka idioter är det som kan tänkas stödja honom. Kommer även de vara beredda att satsa på molnet med de 40 oskulderna?

Tänk att Samuel P. Huntington hade rätt ändå.

Annonser

14 kommentarer

 1. Alex said,

  Alltså, blanda inte in religion i det hela. Det här handlar inte om religion. Inte heller om politik. Det handlar om en uppenbart psykiskt störd person.

 2. Det är nog nu! said,

  Om det finns EN sådan psykiskt störd person så kan det finnas flera! Tacka fan för att det blir stor politik av detta!

 3. Kocken said,

  Alex, du svamlar. Hade religion inte haft något som helst med saken att göra så hade ju inte motivet varit religiöst, oavsett vilken störning personen än kan tänkas ha.

 4. Charlie said,

  Jag är fullt medveten om att religion är en underordnad faktor men väljer självmordsbombaren att rättfärdiga sina handlingar med religiösa uttryck så måste man även diskutera dessa för att visa hur fel vissa inställningar är.

  I det här fallet anser minst en person att han kan driva ett krig mot Sverige (http://sv.wikipedia.org/wiki/Jihad) därför att alla andra utvägar att förändra orättvisor misslyckats. Är inte grunden, den aggressiva delen av islam, då värd att diskutera?

  Med samma parametrar, får man inte diskutera ”imperialismen”, ”kolonialismen”, ”fascismen” eller för den delen ”korstågen” då dessa bara var delar av sin tidsanda? Kan man inte få diskutera andra världskriget då detta bara var ett resultat av nationalismen?

  Förhoppningsvis är detta ett enstaka tillfälle, en förvirrad idiot som likt ”barnflickan” i Knutby agerar enligt religiösa vanföreställningar, men på samma sätt som man berättat om vissa frikyrkor så måste man även få prata om vissa inriktningar av islam. Annars kan man aldrig ge en korrekt bild.

 5. rimardas said,

  Hej!
  De grundläggande övergrepp som Sveige utövat mot andra icke Svenskar är så djupa och förnedrande som tyvär kommer att tvingar fram många avyttringar-
  Systemet har tappat kontakten med verkligheten, Fysisk avrättning är avskaffad men förnedra människor till psykiska vrak uppdaterats med stor fin och skiklighet.
  Det är frågan om systemet har styrka att utan men och kosmetiska ingrepp ,gå till läggen och rättar till övergreppen, överhuvudtaget om det är möjlig.
  Välbetald okunniga kosulter matar systemets ruttna inre organ med felaktiga råd, och staten med social våld håller arbetande individer utanför, Som svensk och utlänning borde alla utan fördomar med hjärtat och intellektet inse bristerna och ansträngasig för förbättringar.
  Rotskotten av socialfasismen i form av en rutten socialdemokratiska tradition grävt så djupa sår i folksjälen, herraar och damer i blodröda kostym o klänningar agerar som i ett helt annan planet än det jordnära ,kalla norden.
  Liberalism och marknaden bryr sig mest om tillväxten och miss o föbruk av
  stimulentia,spirit, spel,och frogor som -isolering, mobbnig, utanförskap, väld, och de kvalitativa livsfrågor är inte perioterad.
  En tilfällig köpråd med någon form av uppiggande inslag,: film, musik, mat ,sex, sprit,….
  skall tifredställa medborgarna och tal om något annat betraktas som förräderi.
  Vart är vi på väg med vår för förenklade virtuella värld av verkligheten, kan vi se varandra som människor eller enkom som verktyg för tillfälliga njutningar.
  Varje människa borde i den vacker lång kungliga landet se över sitt hus och frågar sig : hur kunde de kasrera oss så lätt att vi inte reagerar på något annat än en pålägg på lönen? Finns det inga andra inslag i livet mer än sex o spel som vi borde mobiliserar oss för? Vad är skillnaden mellan växt-djur och människoliv?

 6. Charlie said,

  Det eventuella övergrepp som Sverige utsatt ”icke-svenskar” för är att man inte informerat dessa hur Sverige fungerar.

  Ta en så enkel sak som näringslivet. Hög anställningstrygghet kombinerat med höga kostnader för anställda minskar företagens vilja att anställa människor utan välkända meriter. Samtidigt gör höga skatter och hårda regleringar att individer inte kan överleva på inkomster från små verksamheter. Resultatet blir att illitterata individer som flytt hit får det otroligt svårt att anpassa sig till samhället. De får inte jobb och de kan inte starta eget. De blir helt enkelt tvingade in i passivisering genom bidrag.

  Samtidigt skapar dessa individer osäkerhet om andra individer i samma grupp. Denna osäkerhet, ibland benämnd etnisk diskriminering, bygger på okunskap men leder till att den stora merparten av vissa grupper hamnar utanför samhället.

  Allt det här kan man skylla facket för. Det är de som driver devisen om högre löner till alla, oavsett företagens konkurrenskraft. Fast skylla kanske är fel ord. De har tvingat fram ett högt förändringstryck vilket lett till det goda liv vi har idag då svaga företag slagits ut och ersatts med nya bättre idéer, men samtidigt har man slagit ut alla de individer som inte kan motsvara marknadens förväntningar.

  Fast å andra sidan, att skylla en självmordsbombares idioti på att Sverige inte ger allt till ”icke-svenskar” är både tomt och ihåligt. Tomt därför att vi inte vet vilken nationalitet självmordsbombaren hade och ihåligt därför att man inte blir självmordsbombare bara för att man måste gå till socialen.

 7. Albert said,

  Nu ska jag berätta en sak för er okunniga som tror att ni kan allting om Jihad eller annat shit om islam ba fö att ni läst på wikepedia eller jihad.com eller va som helst. Du kan inte jämföra en terrorgrupp med en religion alla har rätt o tro på vad de vill men bara för att de är muslimer o spränger sej själva i guds namn betyder det att vi muslimer är terrorister? NEJ ett stort NEJ med stora bokstäver. Om ni frågar er själva va betyder jihad? som vanligt eftersom ni läst på wikepdia så betyder d heligt krig eller hur? NEJ det är inte sant det heller. Jihad betyder nämligen kämpa till det yttersta eller kämpa inte nått annat för att islam är emot krig. Ni okunniga jävlar som bara suttit framför datan och läst lite om profeten muhammad eller bara hört av era kompisar så ska jag berätta för er att han var den som var emot krig att han såg till att araberna inte krigade mot varandra innan islam kom till att han nämns i bibeln att han nämns av de andra profeterna som jesus moses o jesaja för att han ska vara den sista profeten som ska skapa frid. Visst tro vad ni vill men jag ber er väldigt vänligt lägg inte upp skitsnack han som sprängde sej i luften i stockholm inatt kommer inte till paradiset med 40 jungfruar läs koranen så får ni se att den inte nämner döden som ni anti muslimer sejjer och just det en sak till mer en hälften av d som står i koranen kommer från bibeln asså ni kristna eller va ni e läs bibeln så får ni se vad gud sejjer om döden 🙂 döda ej oskyldiga….. Det finns olika sorters jihad glöm aldrig det men nu ska jag inte föreläsa mer för er men allt jag vill e ba att folk ska läsa fakta innan de kommenterar om islam fö blanda inte in islam i detta fö islam ha INGENTING med detta och göra 🙂 Tack o hej

 8. Albert said,

  o juste en sak till.. ni borde tacka muslimerna för er matte och er skatte system och ränte system utan de hade ni aldrig haft en bra stat ba glöm inte det :)mer en hälften av svenskarna lever på social inte bara blattar. Tänk på det Charlie innan du snackar om islam och muslimer i sverige 🙂

 9. hagge said,

  Till er som tycker att det bara är psykiskt störda som spränger sig och inte religiösa. Man måste fan vara psykiskt störd till en början för att tro på något så dumt som religion.

  Tar man religion till sin logiska slutsats får man folk som spränger sig, heliga krig och stenade kvinnor etc.

 10. Pelle said,

  Ni måste ju fatta att religion är en katalysator för vansinne? kolla på all eländighet som skapats av religion över årtusenderna… jihad… korståg… slaveri.. korruption… etc etc etc.

 11. luddde said,

  Islam är inte bara en religion, det är en totalitär ideologi som går utöver bara religion och politik.

  Det enda vi kan säga nu är att vi hade tur, denna gång!

  SÄPO får ta och kamma sig, ingen hann ens läsa mailet. Polisen sitter och fikar när det här händer…

 12. Charlie said,

  Albert, jag har inte jämfört en religion alla har rätt att tro på med en terrorhandling. Däremot har jag påvisat att terrorhandlingen är religiöst motiverad. Två helt olika saker ungefär som att jag är svensk men alla svenskar är inte jag.

  Nyanser, nyanser och åter nyanser.

  Vad beträffar matematiken så kommer de arabiska siffrorna från Indien. Beträffande skattesystemet kan jag vara ute och cykla men jag trodde ärligt talat att det var Romarriket som införde statsbudget först (vilket tvingade fram det moderna skattesystemet)..

  För övrigt måste vi tacka judarna för allt eftersom, om jag inte har fel, så utgår både kristendomen och islam ifrån judendomen. En gud.

 13. Jerry said,

  @ Alex
  Det handlar om en uppenbart psykiskt störd person?
  Det handlar om en misslyckad terrordåd av en anhängare till sådana muslimer; http://www.youtube.com/watch?v=69cvALxgU-Q

  http://www.youtube.com/watch?v=JCuBEqytt4U (Att slå en kvinnan är inte Ok, så länge hon är inte muslim..)

  Det är ingen brist på muslimska galningar http://www.youtube.com/watch?v=yJyUeoIsASk, och inte heller på deras anhängare!

 14. Petrus said,

  @ Albert
  Skillnaden mellan terroristbrott och ett terrordåd är klar. Terroristbrott är ett MISSLYCKAD terrordåd!
  Problemet ligger i detta att Islam praktiserar inte det de predikar om http://www.youtube.com/watch?v=yN9CmqPA-Zo.

  Tvärtom de rättfärdigar mord på KOFAR (icke-muslim) http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6047601.

  Att islam INTE ÄR en ”fredens religion”, utan snarare att Jihad och dödandet av kristna och judar är tillåtet enligt Koranen är inga nyheter.
  Sådana galningar proklamerar det själva;
  http://www.youtube.com/watch?v=QU_BczRk2wo, och andra muslimska IDIOTER utför terrordåden!
  Koranen ses av muslimer som en bekräftelse av det som förkunnats av alla föregående profeter för världens ALLA folk.

  Koranen är skriven på arabiska och översättningar RÄKNAS INTE som själva Koranen i sig, utan som tolkningar av dess mening och budskap.

  Varför tror du videofilmar islamisterna (i alla länder) ALLA sina våldsdåd?

  Deras dröm är att hela världen är muslimsk… se vad de ropar… http://www.youtube.com/watch?v=_mClkUzGDhA

  Islam är inte kompatibel med demokrati.

  VÄRLDSHERRAVÄLDE är vad islam eftersträvar.
  Troende muslimer befalls att utöva jihad.
  Troende muslimer befalls att införa sharialag. Troende muslimer befalls att införa islam i hela världen. Och det är Koranen som befaller.

  Erbakan, en tidigare turkisk premiärminister yttrade: ”Hela Europa kommer att bli islamiskt. Vi kommer att erövra Rom.”
  Glöm inte att Recep Tayyip Erdoğan har på ett möte i Tyskland uppmanat sina landsmän som är bosatta i Tyskland att INTE assimilera sig!

  Att rättfärdiga terrorhandlingar tar de upp det som delar folkopinionen i väst.
  ”Så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks, säger mannen.” – INTE deras eftersträvan till vad islam eftersträvar!

  Med tanke på att islam har ”kopierat” kristendomen och judendomen, så om vi visar vad ”profeten” Muhammed har skapat så blir det en proteststorm;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: